En stark kväll

Det blev en lång kväll i lördags. Mötet började kl. 19 och varade till 23. Efter lite fika och hemfärd var jag i säng vid halv 2-tiden.

Jens undervisade om att Jesus inte gjorde några under eller tecken innan han blev smord av den Helige Ande i dopet. På samma sätt behöver vi bli smorda med den den Helige Andes kraft och eld. Elden behövs för att vi ska vakna upp ifrån vår sömn och vårt slentrianmässiga kristenliv och bli tända för Jesus.  Väckelse kommer inte genom att vi sitter hemma och tittar på TV och att då grannen knackar på och vill bli frälst. Väckelse börjar däremot med att vi kristna vaknar upp och den sprids genom oss till människor runt omkring.

Det blev en lång förbönsstund där alla som ville ha del av elden fick förbön och efter det blev det förbön för sjuka. Flera kom fram efteråt och berättade om helanden de upplevt. En mycket stark kväll!

Igår kväll hade vi första samlingen i vår nystartade hemgrupp. En person kom det efter att några lämnat återbud men vi hade en härlig kväll tillsammans med lite undervisning, lovsång och bön/förbön. Nästa torsdag fortsätter vi med gruppen.