Tjusigt med snö

2014-01-18 12.50.17
Det är tjusigt med snö. Bilden är från framsidan av vårt hus. Även om jag inte är någon snöfantast så blir det så ljusare och finare när det kommit lite snö. Två saker har jag lärt mig sedan jag flyttade upp till Norrland – det ena är att det kan snöa när det är minusgrader och det andra är att det kan snöa och solen kan skina samtidigt vilket det gjorde idag en kort stund.

Byggnationen i kyrkan har startat och byggarna har intagit även en del av vår korridor som vi trodde att vi skulle få ha för oss själva för bönesamlingar m.m.  Men vi fortsätter ändå att be varje morgon om att Guds rike ska utbredas i Gävle och att Hedvigslundskyrkan får ha sin del i det.

Den 8 mars blir det Farfarsträff igen. Första gången som jag och Yvonne ska vara med och det ska bli trevligt. Det är tydligen begränsat med platser så dröj inte med att anmäla dig.

En reaktion på ”Tjusigt med snö

  1. Håller verkligen med dig om snön och ljusare. DET har jag saknat i Skåne sedan jul. Däremot baksidan vi ser här nere med öppna landskap och snöblask har jag inte saknat. Vi har ju fått lite av det vita de senaste dagarna och som vanligt blir bilisterna överraskade…

Kommentarer inaktiverade.